Overslaan en ga direct naar de inhoud

Fixeren opstallen na brand

𝐁𝐑𝐀𝐍𝐃? Bel Eresdé!

Brand is voor alle betrokkenen verschrikkelijk. Vuur beschadigt niet alleen panden, maar ook opstallen. Roetschade trekt in alle mogelijke hoekjes en gaatjes en ook de omliggende panden krijgen last van rookoverlast.

Daarom is het belangrijk om met een professioneel calamiteitenbedrijf samen te werken bij brand. Alleen professionele calamiteitenbedrijven, zoals Eresdé, weten hoe ze deze situaties aan moeten pakken.

Eresdé is aangesloten bij Stichting Salvage. Dit bewijst dat wij weten wat we moeten doen, van a tot en met z, om een pand weer in zijn originele staat te krijgen.

Zie bijvoorbeeld deze video. Herkent u nog dat hier brand is geweest? Eresdé werkt tot in de kleinste puntjes. Zelfs de muren worden gereinigd en opnieuw geverfd met isolerende verf. Binnen de kortste keren is er niets mee te zien van de brandschade.

Heeft u Eresdé's calamiteitennummer al opgeslagen in uw calamiteitenplan? Wees bij brand goed voorbereid. Ons calamiteitennummer is 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar. Noteer daarom in uw calamiteitenplan: 𝟎𝟔 - 𝟐𝟑𝟓 𝟓𝟑 𝟔𝟒𝟓 en laat niets aan het toeval over.

📞 088 – 054 0500
✉️ bedrijfsbureau@eresde.nl
🌐 www.eresde.nl